BEYOND GREEN

100% Linen Shopping bags

Net Bag Tangerine

Net Bag Safari

Net Bag Denim

Net Bag Off-White

Net Bag Noir

Reusable Water

Bottle Black

Reusable Water

Bottle Silver

Book Lover set x Tinoski

Bookmarks set x Tinoski

Bookmark x Tinoski

Bookmark x Tinoski

Bookmark x Tinoski

Plant Your

Candle grande

Plant Your

Candle Mini

“Bring a bag” Medium + “Anti Plastic Bag Club" Small

Multiple Use Shopping Bag

“Bring a bag” Medium

Multiple Use Shopping Bag

“Anti Plastic Bag Club” Small

Multiple Use Shopping Bag.

“Anti Plastic Bag Club” Medium

Multiple Use Shopping Bag

Eucalyptus

Биоразградлива маска за телефон

Hymalaian Birch

Биоразградлива маска за телефон

Cherry Blossom

Биоразградлива маска за телефон

" Magnolia"

Биоразградлива маска за телефон

BEYOND GREEN

За нас

Beyond Green е онлајн дестинација за одржлива мода, “зелена” убавина & и еко лајфстајл, но и за некои други нешта.

Ова е место каде што модата може да егзистира одговорно, така што ќе можеме да уживаме во дизајнот, уметничкиот миг и љубовта кон нештата кои ги носиме и користиме секојдневно.Тоа се однесува и на козметиката, на храната, на домот…и на начинот на живот.

BEYOND GREEN

НОВОСТИ

"Направени од 100% органски лен. Дизајнирани и произведени во Македонија.."

Бидете меѓу првите кои ќе дознаат за најновите продукти и промоцоии. Пријавете се за нашиот електронски билтен тука: